Kennismaken

HR, onze zaak

In 2016 hebben we HR voor de Zaak opgericht, na jarenlang ervaring te hebben opgedaan binnen het HR-vakgebied. Onze samenwerking is ontstaan bij KraftHeinz, hier ontdekten we al snel dat we dezelfde visie op HR delen.

Bianca & Maartje

De afgelopen jaren hebben we beiden diverse mooie opdrachten mogen vervullen. Denk hierbij aan: het opzetten van de HR-afdeling bij start-ups, recruitment vraagstukken, het bieden van HR kennis en expertise bij MKB bedrijven zonder HR afdeling en daarnaast het ondersteunen van HR teams bij grotere corporates.

Door onze ruime ervaring weten we goed én snel in te spelen op de behoefte die er ligt voor jouw organisatie. We voelen goed aan wat er speelt, maken zaken vooral niet moeilijker dan ze zijn en fungeren daardoor snel als partner voor zowel managers als de HR-collega’s. We zijn loyaal, gedreven en betrokken.

Lees meer

Persoonlijk advies

Even voorstellen

Bianca Visch

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!”

Ik heb het geluk gehad bij veel mooie bedrijven verschillende HR functies te hebben vervuld. Ik merkte al snel dat de menselijke kant van HR niet altijd goed belicht werd. Ik probeer daar nog steeds elke werkdag het verschil in te maken, door te kijken wat goed is voor zowel de medewerker als de organisatie. Als we dit vervolgens tot een mooi geheel samenbrengen, dan ben ik oprecht trots. Ik ben een echte HR generalist, ik hou van het volledige vakgebied. Ik ben betrokken en combineer zakelijke daadkracht met inlevingsvermogen en humor. Mijn opdrachten variëren van start ups (Boomerang Publis), in de non-profit sector (Woningstichting Vecht en Omstreken) en FMCG bedrijven (JDE & PepsiCo). Ik kom het beste tot mijn recht in organisaties waar nog flink (op)gebouwd moet worden.

Maartje Snoek

“HR: waarom moeilijk doen als het samen kan.”

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier verschillende interim HR-opdrachten mogen vervullen. Veelal ter vervanging van zwangerschapsverlof bij bedrijven zoals o.a. Verkade, fonQ, PPG en Riedel. Daarnaast heb ik ervaring in het opzetten van HR beleid en processen bij een start-up. Ik voeg waarde toe door mijn enthousiasme, aanpakkersmentaliteit en benaderbaarheid. Tegelijkertijd ben ik een oprechte sparringpartner die eerlijke adviezen geeft, maar ook tegengas kan geven als dat nodig is. Als echte allround HR Business Partner krijg ik energie van HR-projecten, verandertrajecten, recruitment, maar bovenal de samenwerking met collega’s en het gezamenlijk behalen van doelen.

Dit zijn wij

HR Voor de zaak

Bij HR voor de Zaak ontzorgen wij je graag op HR gebied. Of het nou gaat om tijdelijk (interim) HR opdrachten, een Recruitment opdracht of HR projecten (denk aan een reorganisatie, een verzuimcase, implementatie van een nieuw HR systeem of het schrijven en invoeren van een personeelshandboek), wij spelen graag in op de behoefte die er ligt voor jouw organisatie!