Instroom

Wij ontzorgen je gedurende het hele traject. Van werving tot arbeidsvoorwaarden.

Veilig en Gezond

Verzuim en reïntegratie dienen (wettelijk) goed begeleid te worden. Dit komt uiteraard zowel de betreffende medewerker als de werkgever ten goede. Wij zijn volledig op de hoogte van de wetgeving en bieden hierin begeleiding en advies aan.

Functioneren

Medewerkers hebben behoefte aan duidelijke en concrete feedback op hun functioneren. Dit leidt tot een betere ontwikkeling en meer tevreden medewerkers. Wij kunnen je helpen bij het voorbereiden van evaluatie-, beoordelings- en functioneringsgesprekken.

Ontwikkeling

Een medewerker die zichzelf kan ontwikkelen is een tevreden medewerker. Om goede werknemers binnen te houden, is het belangrijk om ontwikkeltrajecten op te zetten. Wij helpen je hier graag bij.

 

Personeelshandboek

Het personeelshandboek omvat alle interne richtlijnen binnen het bedrijf als aanvulling op het arbeidscontract en/of CAO. Wij ondersteunen je graag bij het opstellen hiervan!

Uitstroom

Het kan helaas voorkomen dat een medewerker niet functioneert zoals verwacht. Wij helpen je bij onder andere: (on)vrijwillige uitstroom, disfunctioneren en reorganisaties.

  • Recente berichten

  • Recente reacties

    • Archieven

    • Categorieën

    • Meta